frizurát a frufru képek > fektetése hosszú haj. Haj stílus otthon. > haj stílus közepesen hosszú 
 
frizurát a frufru képek > fektetése hosszú haj. Haj stílus otthon. > haj stílus közepesen hosszú
haj stílus közepesen hosszú

Sok a "nedves" gél vmassirovat és körültekintően vchesat száraz haj. Hajzselé majd adja meg a szükséges stabilitás megteremtése és hatása a nedves ragyogás. Akkor kell tartani a mellékhatások búcsúzóul, haj csiszolt vissza a füle mögé, és a homlokán feküdt egy nagy hullám.  
 

Ha a haj mosott, osszuk el habos zár csavart rá a nagy görgő. Jól meg kell szárítani. Bigudi hagyni fürtök lehűlni. Kezdve a ferde elválás, fésülés összes haját az ujjaival.

 

Mosás után az összes haja göndör a legnagyobb hajcsavaró és jól meg kell szárítani. Végezetül, tegye a vége a fogó forduljon le a külső.

 

száraz haj kiszáradását, hajszárító irányítva őket alulról felfelé. Ujjak zselés felhívni a hullámok és csipetnyi béren kívüli frufru.
Mosás után a haj száraz. Felvette volna a labdát rögzítő hab a mérete egy teniszlabda, szétosztása a haj és a hullámok létre. Levette az arcáról, hajat a kengyelt.
Haj mosás után szárítás nélkül a hajszárító. Lerakása előtt sbryznut haj rögzítő és fésülés, göndör haját ujjaival.

 

modellezése a krémet alkalmazott kézzel, majd vchesyvayut. Ehhez osszuk el a hajában az oldalán, fésű zacheshite irányából az arcát, majd elkészíti fürtök füle mögé.
Mosás után a haj alkalmazni krém stílus, fésülje a haját simán és tesz egy hajszárító.
Alkalmazni nedves haj zár és a zár a biztonsági a hajszárítót, hogy laikus zökkenőmentesen. Tippek és fogók csavarja le a külső.

 

Végezzünk oldalon búcsúzóul, hajszárítóval és tesz egy sima kerek ecsettel. A hosszú frufru egy kis lift.
A szél a haját a nagy hengerek, száraz és jól fésülje ecsettel. Külön nagy terület a felső, fésült vissza, és felhúzott, stab fésű.

 

A számos kiadás vmassirovat a haja, amelyet azután csavarozva a curl-papírokat. Ahhoz, hogy nagy bumm hajcsavarók. Szóló, az ujjait találkoznak.

 

Minden haját hátrafésülte a feje fölött. A külön nyolc szál, minden megszórva lakkal és csavaros ra papillotte. Hajszárító a meleg és hideg, majd fésű és egy fésűt néhány foga.
Hagyjuk száradni a haját, fésülje a fogkefét, és gondoskodjon haj fésűvel.

 

Végezzünk oldalán elválás, sok gél fésülje haját vissza. Részt haja a homlokára lift egy fésűt, és óvatosan szárítsuk egy kicsit szárító.

 

haja nedves, mint egy búcsúzó közepén, meghintjük gél, fésű minden zökkenőmentesen vissza ujjaival a csomagot a hullám. A templomok fel bilincsek, száraz.

 

Hair nagylelkűen fixáló spray, fésült vissza, a fejtető rögzíteni bilincsekkel. A hullámok húz kezét, és rögzíti a festéket.

 

nedves haj csavarva rá a legvastagabb hajcsavaró és a szárított. Bigudi ki, hogy a haja is jó. Fésű kefe fürtök felfelé, majd fésülje vissza fésű. Mi egységesítése homlokát zolosy spray gél, dörzsölje a végén a haj viasz - ez ad nekik a fényt.

 

Obsushennye törölköző haját középen osztott. A teljes hossza haj forgalmazására egy kis hab tartójában. Végződik csavarva nagyon vastag sütővas. Hogy a lehető legszélesebb területet, így csavarás. vissza a haját alkotnak puha párna, befelé. Haja száraz, erőteljesen fésű, tedd az arcon.

 

fésűt hajában oldalán, fésült sima a krém a stílus, a hátsó oldalán a kezét, hogy állapítson meg egy hullám, rekord fényes lakk. Hátoldalán a fej csavar a haját egy vastag kerek ecsettel és szárító száradni egy kicsit gyors.

 

haja nedves és fésűvel. Osszuk be a kis területet, minden fodros ujjak, majd tegye a papillotte. A levegő száraz - ez ártalmatlan, kevesebb haj kiszárad, és nem sérti a szerkezet. Bang simán fésült vissza, a másik haját, és tegye az ujjait gyengéden masszírozza habbal tartójában. Egyfelől injekciót fésű.

 

üstök és a felső csavart haj, közepes hajcsavarók, száraz kefe és fésű. A zár a zár egy ingyenes bot tetején. A templomokat a haját fésű zökkenőmentesen vissza döfés twist hengerek.