frizurát a frufru képek > Főbb Hair > Bob hajvágás 
 
frizurát a frufru képek > Főbb Hair > Bob hajvágás
Bob hajvágás


Új frizurája "Bob" elismerést szerzett, és népszerűsége a korai XX században, nagyrészt erőfeszítéseinek köszönhetően a felejthetetlen Mademoiselle Chanel, amely adott elsőbbséget ezen fodrász évek. Azóta nem csak a változó technika bob fodrász, van egy fajta variáció, de bebizonyosodott, hogy a tartós népszerűsége bab, hogy megerősítette a szimpátia sok modern világ hírességek Ez a kényelmes és stílusos fodrász.

Szeretnénk, hogy a bob hajvágás - mit lehetőségek bob fodrász alkalmas az arc formáját, és mit kell tenni haj mindig szép volt, valamint a képek bob haircutokat 2010 szezonban.

Ha "próbál az" a bab először, nem éri meg a kockázatot, hogy hossza és divatos aszimmetria, jobb, hogy a klasszikus változat közepesen hosszú frizurával. Ha megbizonyosodunk arról, hogy Önnek akkor könnyű is folytassa a kísérlet, amely a bab nyílik széles hely. És kezdjen elég sajátítsák el a technikát helyezett bab: a haj mousse alkalmazzák, szárított területének hajszárító irányából a gyökerek tippek, amelyek kissé befelé csavarodott.
Készülékek bob fodrász

Tudni akarja, hogy hogyan kell csinálni Bob fodrász? Technika bob fodrász nagyon egyszerű. A legalacsonyabb terület a haja vágva, így körülbelül 1 cm. Költözik a nyakát, hogy a koronát, fodrászat megegyezik vele a későbbi szálak, kissé hátráltatták maga felé. A templomok és a legkisebb területre egyenlővé Az alsó sorban a nyak és a nyírt, mozog-e fel a csúcsra. Majd elkészíti a béren kívüli, attól függően, a kiválasztott opció. Követ hogy ne peremén túl rövid volt, mert kiszárad, a haj a tendencia, hogy "ugrál" fel.
Opciók bob frizurával a különböző típusú emberek

Ne feledje, hogy a hossza, vastagsága és alakja frufru meghatározza az általános ilyen vágás, amely lehetővé teszi, hogy állítsa alakja az arc és kiegészíti a képet divatos ékezetek. Különösen a bob fodrász nem szigorú korlátozások a kiválasztott frufru, amely sok lehetőséget a választás. Azonban kísérletezik fringe, kell megcélozni nem csak a divat trendek, hanem azok típusa arc és haj. Például, győztese a vastag egyenes haj ruhák is, sűrű és a béren kívüli Egyes nők szívesebben Bob frufru nélkül.

Önmagában, Bob fodrász széles választási lehetőséget, a hossza is rövidek és a vonalat a váll, a grafikai minőség, vagy sík fenekekkel lépéseket, sima vagy hangerő. Ez nagyon jó, mert lehetővé teszi válasszon egy bob frizura, leginkább alkalmas az arc formáját.

Különböző változatai bob haircutokat - Bob a hosszú haj, bob közepes Haj, Bob rövid haj különböző formái egység mutatja be a fotó.

Stylist ajánlja, hogy részesítsék előnyben a nők tömeges bab amely hosszúkás és keskeny alakja az arc. De a telt hölgyek Fontos, hogy ne a túlzásba, mert a hangerő frizura puha, lekerekített kontúrok vizuálisan tovább bővíteni az arcukat. De Az ilyen típusú bab ruha nők éles arcvonásait. Tömeges funkciók igényelnek hosszú haj, és ha a tulajdonosa keskeny, hosszúkás arc és a hosszú nyak, hogy konzultáljon a stylist választja a bob frizura közepes hosszúságú, amely a nyak és a "lerövidítése" arca kerekség ".

Ahhoz, hogy a fodrász még kifejezőbb, akkor a kísérlet Nem csak az aszimmetria, hanem színes. Színezés segítségével hangsúlyozni egyéniségüket. Ismeretes, hogy Bob általában kiválasztásánál az aktív képviselője a valós szex, keres össze a frizura és a gyakorlatiasság.

Végül szeretnénk megjegyezni, hogy Bob fodrász nézni szép, igényeinek folyamatos ellátást. Ez, például a Daily stílus, a Mik azok a hajszárító kerek ecsettel, pad, ha a hullámos haja van, és Jó kozmetikai termékek haj, mert a Bob jó csak egy nagyon jól ápolt haj.